Tallers per a alumnes de les escoles colomenques al Campus de l’Alimentació

El Campus de l'Alimentació de Santa Coloma inclou aquesta activitat amb l'objectiu de donar a conèixer els estudis de grau que s’hi imparteixen.

El Correfoc, punt àlgid de la jornada de dissabte

Més de 200 alumnes de primària de centres de Santa Coloma de Gramenet visitaran els dies 28 i 29 de gener el Campus de l’Alimentació de Torribera. L’objectiu de la visita és apropar el món universitari, els espais del Campus i el coneixement científic a través d’una visita guiada i de la realització de dos tallers experimentals en què treballaran amb coneixements de química i nutrició.

Aquesta és la segona vegada que el Campus de l’Alimentació de Torribera ofereix aquesta oportunitat en el marc del Congrés de Ciència per a infants que organitza a finals del mes de maig el Centre de Recursos Pedagògics de Santa Coloma de Gramenet. I és en aquest entorn que són els alumnes de 3er, 4rt i 5è de primària de les escoles Beethoven, Les Palmeres, Tanit i Santa Coloma, que van presentar els seus treballs en l’edició del Congrés de l’any passat, qui viuran l’experiència de veure com la recerca sobre àrees del coneixement que ells han treballat a l’escola es desenvolupa en el món universitari i, més específicament, al Campus ubicat a la seva ciutat.

El Campus de l’Alimentació de Torribera inclou aquesta activitat en el seu objectiu de donar a conèixer els estudis de grau que s’hi imparteixen, integrat a més en el programa Santa Coloma, ciutat universitària, i promoure vocacions científiques entre els joves en els diferents àmbits científics relacionats amb l’alimentació, com són la nutrició, la tecnologia alimentària i la gastronomia.