Santa Coloma a la presentació de la Xarxa de Municipis LGTBI

El nostre Ajuntament és un dels impulsors d'aquesta xarxa que s'ha creat per compartir bones pràctiques i generar activitats conjuntes al voltant del moviment LGTBI.

Cerdanyola del Vallès ha acollit aquest dimarts 28, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, al seu Museu d'Art, la presentació de la Xarxa de Municipis LGTBI, una iniciativa impulsada des dels ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Berga, Sant Quirze del Vallès i Cerdanyola del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu que els pobles i ciutats siguin espais compromesos amb els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

La constitució de la Xarxa de Municipis LGTBI és un projecte innovador a tot l'Estat Espanyol i actualment en formen part els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Barberà del Vallès, Berga i Sant Quirze del Vallès; però està previst que s'hi adhereixin nous ajuntaments.

A la Xarxa també participen representants de la Generalitat de Catalunya i de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

L'acte ha comptat amb l'assistència de la majoria d'alcaldes i alcaldesses dels municipis participants, entre ells l'alcadessa Núria Parlon.