Revetlles de Sant Joan a Santa Coloma

La nit del 23 de juny, la nit de Sant Joan, és una festa amb gran tradició i seguiment a la nostra ciutat. T'informem de les opcions per donar la benvinguda al solstici d'estiu.

Les famílies donen la benvinguda al solstici d’estiu en reunions improvisades en què es beu cava i es mengen coques. Una altra opció són les revetlles que se celebren als barris.La festa començarà amb l’arribada de la flama del Canigó, que organitza la Coordinadora d’Entitats del Centre de Cultura Popular i Tradicional Joan Pairó.

A les 20.00 hores, els corredors del Club Ciclista portaran la flama des del pont de Can Peixauet fins al centre de la ciutat a través de l’avinguda Generalitat.

Al voltant de les 20.30 arribaran a la plaça de la Vila, on encendran el pebeter, es farà un breu parlament i es repartirà coca i begudes entre els assistents.

Després començaran les tradicionals revetlles. Algunes formen part de les festes de barri. Aquest és el cas del ball organitzat per l’Associació Cementiri Vell-Pallaresa (21.00), que tindrà, a més, un espectacle de màgia i l’actuació del discjòquei Big Daddy.

Al barri del Fondo, el ball estarà amenitzat per l’orquestra Estilete.A la Guinardera, la revetlla comptarà amb el directe de l’orquestra Legendarios.

El Casal de la Gent Gran Albert Francàs celebrarà la revetlla el dia 25 (de 16.30 a 19.30). Tots els assistents rebran cava i coca i el preu de l’entrada serà de 3 €. Finalment, la Llar Puig Castellar celebrarà el dia 29 (de 16.30 a 18.30), lesfestivitats de Sant Joan i Sant Pere amb un gran ball.