Repartiment del mocador solidari de la Festa Major

Les reserves s'han de fer a la web grameticket.cat i els mocadors es podran recollir a partir del 29 d'agost al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar.

A partir del pròxim dilluns, 29 d'agost, obrim noves cites per venir a recollir els tradicionals mocadors solidaris de la Festa Major d'Estiu de la nostra ciutat (i els 2x1 de la Fira d'Atraccions), que es podran concertar a través de la web www.grameticket.cat.

Se'n poden reservar fins a 4 per gestió. Cada mocador estarà vinculat a un DNI de persona resident a Santa Coloma, i portarà de regal dues promocions 2x1 per a la Fira d'Atraccions, que es podran utilitzar divendres 2 i dilluns 5 de setembre.

Les persones interessades hauran d'escollir una franja horària per a la recollida dels mocadors, que, en el cas d'aquestes noves cites, es durà a terme a partir de dijous 1 de setembre al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar, i hauran de dur a terme, en el moment de la recollida, un donatiu de 2 euros per mocador.

La recaptació anirà íntegrament destinada al programa municipal d’aliments solidaris que gestionen la Creu Roja del Barcelonès Nord i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.