Renovació del paviment al carrer de la Plata

El proper dilluns 29 de setembre l’ajuntament inicia les obres de renovació del paviment de dos trams del carrer de la Plata que suposen 2.500 m2 de millores a la via pública.

Sintonizza 2001

Durant el mes d’agost l’ajuntament de Santa Coloma està intervenint en diferents punts de la ciutat per millorar la qualitat de la via pública. En concret, el 29 de setembre iniciarà les obres de renovació del paviment de la calçada de dos trams del carrer de la Plata, que constituiran 2.500 m2 de millores a la via pública.

S’intervindrà, per una banda, en el tram comprès entre el carrer de Perú i el carrer d’Alps; aquest tall afectarà la línia d’autobusos 803 que s’haurà de desviar (TUSGSAL informarà a les marquesines de les parades que quedin anulades, indicant les parades més properes a la zona afectada). Per altra banda, també es renovarà el paviment del tram ubicat entre el carrer de Washington i Mossèn Camil Rosell.

Durant el temps que durin les obres, uns quatre dies aproximadament, hi haurà talls al trànsit rodat però, en la mesura del possible, es facilitarà l’entrada i sortida als aparcaments particulars dels veïns i veïnes. L’ajuntament demana precaució i disculpes a la ciutadania per les possibles molèsties que puguin causar les obres.

Més pavimentació de carrers

A més del carrer de la Plata, durant aquest agost l’ajuntament ha renovat el paviment de la calçada del carrer de Nàpols, en el tram comprès entre el carrer de Beethoven i Mossèn Camil Rossell, i del carrer de doctor Pagès, entre el carrer de Rafael de Casanova i la rambla del Fondo.