Quarta edició dels "Dijous Temàtics"

La iniciativa, que arrença l'1de març, combina gastronomia i cultura durant el sopar a diferents restaurants de la ciutat, el primer dijous de cada mes. Enguany destaca la presentació d'un producte autòcton, la botifarra Brisa.

Aquest 1 de març, comença una nova etapa dels sopars dels “Dijous Temàtics”, un projecte que arriba a la seva quarta edició combinant gastronomia i cultura a diferents restaurants de la ciutat, el primer dijous de cada mes. Enguany una de les principals novetats és la presentació d'un producte autòcton, la botifarra Brisa.

El projecte està organitzat per l’ACI, l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR) amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma i s’emmarca en el Pla de Dinamització comercial “Santa Coloma Tot a Mà” 

En aquesta quarta edició de "Dijous Temàtics, set restaurants colomencs ens oferiran aquesta fusió de gastronomia i cultura en nou sopars durant el 2012: tots els primers dijous de cada mes excepte el mes d'agost. Els locals que hi participen  són: Ca N'Armengol (c/Prat de la Riba, 1), Restaurant Cinc (carreró de la Plaça, 5), El Cantó (c/Enric Granados, 25), La Bodega (rambla Sant Sebastià, 10), Lluerna (c/Rafael Casanova, 31), La Tarantella (c/Sant Jeroni, 75) i Nara (pg. Mossèn Jaume Gordi, 4).

Aniversari amb un nou ingredient

Per començar, els “Dijous Temàtics” ens presenten una nit dedicada a la recuperació d'un producte autòcton, la botifarra de Brisa, una botifarra de perol bullida amb aquest aiguardent i pinyons. Aquest producte gastronòmic colomenc arriba als restaurants de la ciutat gràcies a la feina de la cansaladeria Cal Nen, que conserva la recepta d'aquesta botifarra dels dies ancestrals en què es feia la verema a la ciutat. Els restauradors participants faran diferents menús que inclouran com a ingredient estrella aquesta botifarra colomenca.

Oci i Restauració

La novetat principal del 2011 es manté, gràcies a la vinculació amb el Teatre Sagarra i l’Auditori Municipal: cada nit de “Dijous Temàtic” es sortejaran a cada restaurant dues entrades per al Teatre Sagarra i dues més per a l’Auditori.

Els espectacles en directe continuaran delectant  la vista i l’oïda dels comensals, gràcies a la participació de cantautors de la ciutat, músics, mags, monologuistes, grups de teatre i ballarins (Javi Jareño, Aula de Teatre Carro de Baco, Grup de Teatre La Colmena, Invernalia Folk, trio de corda de música clàssica, JAK Koloma, Operario del Humor, Magomon, Cklo Labella, Delincuentos Show).

"Santa Coloma Tot a Mà"

"Dijous Temàtics" forma part de les activitats incloses al Pla de Dinamització Comercial “Santa Coloma Tot a Mà” que continua al 2012 promogut per l’ACI, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma, amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat.