Presentació Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord

Dilluns 27 es farà la presentació de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord a la Cooperativa La Sargantana de Badalona (10.30). En aquesta iniciativa hi participa l’Ajuntament de Santa Coloma a través de l’empresa municipal Grameimpuls.

Es tracta d’un projecte impulsat i finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya,  que vol ser un espai de referència en la promoció d’associacions d’economia social i solidària amb l’objectiu de crear nous llocs de treball, estables i de qualitat, per poder contribuir a la construcció d’un altre model  econòmic.

Grameimpuls mitjançant el seu servei de Foment Empresarial al centre de Can Peixauet (av.Generalitat, 99-101) oferirà orientació, formació i assessorament.  El pressupost total és de 214.981€ però a nivell local la dotació econòmica serà de 50.000€ i podría beneficiar a prop de 400 persones (emprenedors, entitats, gestories, assessories…).
 
L’Ateneu del Barcelonès Nord està format per un conjunt d’entitats de diferent naturalesa com l’Ajuntament de Badalona, la Fundació Roca i Pi de Badalona a través de l’empresa d’inserció social Àngels, Cooperativa La Sargantana, La PAGE (empresa social de disseny) i Fundació Surt.