Pedalada popular per reivindicar una mobilitat urbana més sostenible

Diumenge, Santa Coloma se sumarà a la Setmana Europea de la Mobilitat amb una pedalada popular conjunta del Barcelonès Nord, on també hi participen Badalona i Sant Adrià del Besòs. Tothom que hi vulgui participar està convocat a les 9.30 hores a la plaça de la Vila.

La pedalada, que sortirà de la plaça de la Vila de Santa Coloma, finalitzarà a la plaça de la Vila de Sant Adrià del Besòs, un total de 12, 5 km. En concret, a Santa Coloma,  es recorreran 2,7 km, pels carrers de Josep Anselm Clavé, Major, plaça de l'Olimp, Mare de Déu dels Àngels, passeig de la Salzereda, passeig d'en Llorenç Serra, plaça de la Vila, rambla de Sant Sebastià  i rambla del Fondo, fins enllaçar amb el terme municipal de Badalona (uns 7 km) i Sant Adrià del Besòs  (uns 2,8 km). 

Enguany, amb el lema «Camina amb nosaltres», la Setmana de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22  de setembre, ens anima a promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Santa Coloma s'ha adherit a la celebració amb l'organització d'activitats formatives i de sensibilització.

Tallers mediambientals 

L'Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz i la Jugatecambiental del parc del Molinet també oferiran aquest diumenge, dia 22 de setembre, un taller de mobilitat, d'11.30 a 13.30 h, per tal que puguem aprendre com moure'ns de manera sostenible. Durant l'activitat, tindrem la possibilitat de construir un cotxe de cartró que funcionarà amb energia eòlica.