Obres a la via pública i a la línia 1 del metro durant l’estiu

Relació d'actuacions a la via pública previstes aquest mes d'agost.

Obres a la L1 de metro

TMB està realitzant obres de millora de la infraestructura de la L1 del 31 de juliol al 31 d’agost entre Torres i Bages i Fondo. Durant tot aquest mes d'agost ha un servei d’autobús llançadora entre les dues estacions esmentades. La parada de regulació està instal·lada, en direcció a la plaça de la Vila, on actualment n’hi ha una de TUSGSAL. Aquesta parada s'ha desdoblat col·locant-hi una més endavant i una altra al començament del carrer de Verdi.
Està tallat a la circulació el carrer dels Sagarra (entre la rambla de Sant Sebastià i el carrer del Pedró) del 6 al 20 d’agost.

Obres a la calçada d’Anselm Clavé


Del 7 al 31 d'agost aproximadament es realitzen les obres de millora de la calçada al carrer d’Anselm Clavé (entre Vistalegre i Sant Pere). S’hi ha repavimentat el carrer que tindrà un acabat amb una base de resines i àrids naturals de gran duresa. Durant els treballs està tancat el pas de vehicles.

Reasfaltat dels carrers de Còrdova i Mallorca

Està previst que el dilluns 21 d’agost comencin els treballs de reasfaltat dels carrers de Còrdova i Mallorca, al barri de Can Franquesa, per millorar l’estat de la calçada. La superfície d’actuació és de 7.000 m2. Durant quinze dies, l’accés amb vehicles als carrers de Mallorca i Còrdova romandrà tallat i no s’hi podrà estacionar. Les línies d’autobús de TUSGSAL també es veuran afectades amb els talls de circulació. Es preveu que es pugui mantenir el pas dels autobusos pel carrer de Cabrera, llevat el 30 d’agost. El pressupost és de 205.887,16 €.

Escales del carrer de Mallorca

L’última setmana d’agost començaran les obres de la remodelació de les escales que connecten els carrers de Mallorca i Anselm de Riu, als barris del Singuerlín i Can Franquesa. També s’hi renovarà el clavegueram i s’hi instal·larà un nou enllumenat. Les obres tindran una durada aproximada de tres mesos. La inversió prevista és de 79.173,65 €.

Més serveis de neteja durant l’estiu

Durant aquest estiu, els Serveis Urbans reforcen els dispositius de neteja de la via pública amb l’objectiu de minvar i avançar-se als efectes que s’acusen habitualment en aquestes dates: l’increment de mobles abandonats al carrer i, en mancar la pluja, una major brutícia amb tot tipus de taques. Per aquest motiu, es posen en funcionament un camió extra de recollida de mobles abandonats i un camió extra per fer aiguabatre amb aigua a pressió.