A partir del 3 d'octubre

Obres a la Salzereda amb afectacions al trànsit

A punt d'iniciar-se les obres de la 3a fase de la renovació del passeig de la Salzereda.

El dilluns 3 d’octubre s’ha previst que s’iniciïn les obres de la tercera fase de la remodelació del passeig de la Salzereda, en el tram entre President Lluís Companys i Avinguda Pallaresa. Durant la setmana prèvia a l’inici dels treballs –que s’allargaran poc més d’un any-  els contenidors de residus situats davant del número 6 de Salzereda es traslladaran a l’Av. Pallaresa 4.

L’obra es realitzarà en dues fases, en la primera d’un mig any de durada, s’actuarà des de la meitat de la secció cap a la façana i en la segona, d’uns set mesos més aproximadament, s’executaran els treballs del costat riu.

* Actuació inclosa en el Plan de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU

Restriccions de trànsit

En la primera fase de les obres el carrer Mare de Déu dels Àngels entre Salzereda i Baró, serà només d’accés a pàrquings de veïnat. El carrer Major canviarà de sentit i serà de pujada entre Salzereda i Baró. Puntualment i per necessitats de l’obra també podrà estar tallat aquest tram i només podran accedir pàrquings i veïnat per carrer Baró. Es permetrà el pas de la circulació de la rotonda dels jutjats fins a la rotonda sota la B-20 en ambdós sentits.

En la segona fase dels treballs, desapareixeran totes les restriccions de trànsit, ja que la futura calçada quedarà totalment consolidada.