Noves oficines de Gramepark

Fa uns dies va tenir lloc la inauguració de les noves oficines de l'empresa municipal Gramepark. A l'acte, l'alcalde, Bartomeu Muñoz, va remarcar la qualitat i amplitud de les instal·lacions i, especialment, la millora en el servei que representa per als ciutadans, ja que unifiquen en un sol espai les prestacions que ha anat assumint Gramepark des de la seva creació el 1988.

Els nous locals, de gairebé mil metres quadrats, estan situats a la planta baixa de l'edifici situat a l'avinguda de la Generalitat, 112. Aquí, en dos nivells, es distribueixen les oficines destinades a la gestió d'aparcaments, les zones blaves, les grues municipals i la promoció d'habitatge públic. Tanmateix, aquest espai ofereix els serveis de l'Oficina Local d'Habitatge, que informa i tramita de tots els temes relacionats amb l'habitatge públic, la rehabilitació d'edificis o la mediació en habitatges de lloguer.

Gramepark té les seves oficines obertes de dilluns a dijous de 9 a 19 hores i els divendres de 9 a 14 hores. El seu telèfon d'atenció telefònica segueix sent el 93 392 47 45