Nova edició de Els Sabors del Món: diumenge 7 de juny a la pça. del Rellotge

L’estudi botànic de plantes alimentàries serà l’eix de la 4a edició de la mostra ‘Els sabors del món’.

Cartell d'enguany de Els Sabors del Món

Dijous, 28 de maig del 2015. L’associació de Comerciants i Professionals Fondo Comerç organitza el diumenge 7 de juny, a la plaça del Rellotge i en horari de 10 a 21 hores, la quarta edició de “Els sabors del món”, la mostra gastronòmica que fomenta la diversitat cultural del barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet. Enguany, es torna a apostar pels tallers pràctics com a eix fonamental. Aquests tallers estaran dedicats a temes com ara el maridatge del vi, a l’elaboració de cervesa artesana, com fer salsa argentina chimichurri, preparació de batuts detox o com fer sushi.

En paral•lel, 20 expositors vendran tastos de productes de diferents països i de cuines com la marroquina, la catalana, la regional, la japonesa o l’equatoriana entre d’altres. Els tastos es podran adquirir per un preu que oscil•larà entre un i tres euros.

Aquest any, a més, fruit de l’estudi que ha iniciat el grup de recerca Etnobotcat vinculat al laboratori de botànica de la Facultat de Farmàcia (Universitat de Barcelona) i l’Institut Botànic de Barcelona  (CSIC-ICUB) sobre etnobotànica urbana, plantes alimentàries i poblacions d’immigrants a l’àrea metropolitana de Barcelona es presentaran un tríptic i unes fitxes amb alguns d’aquests productes.

La mostra compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma, de la Unitat UB – Bullipèdi, d’Etnobotcat i del Centre de Normalització Lingüística, L’Heura.Més informació:

Xavier Navarro
647 237 289
@fondocomerc
www.fondocomerc.cat