Nova convocatòria dels plans d'ocupació per a 140 persones

Durant el mes de febrer, l’empresa municipal Grameimpuls contractarà 140 persones en l’àmbit dels nous plans d’ocupació.

La convocatòria inclou línies d’actuació per a persones en situació d’atur i no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, preferentment més grans de 45 anys, persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció o dones a l’atur. 

Els contractes seran d’entre 6 mesos i un any i es faran a través de 12 projectes. En aquest context, hi destaquen les actuacions vinculades a la millora de parcs i jardins, la neteja d’instal·lacions esportives, la millora de l’entorn periurbà i les tasques de jardinera, la neteja urbana, el manteniment d’edificis i espais públics, el manteniment i neteja d’immobles, el manteniment de la Serra de Marina i el suport als serveis municipals, entre altres. 

Dones en situació d'atur

Per segon any consecutiu, la convocatòria incorpora una línia d’actuació adreçada a dones en situació d’atur de molt llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi, preferentment més grans de 55 anys, i dones en situació d’atur víctimes de la violència de gènere. A més de les contractacions, el programa inclou un mòdul de formació de 20 hores que permetrà les persones beneficiàries millorar les competències i aprendre tècniques de recerca de feina.

Cal recordar que els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors i treballadores en situació de desocupació per a la realització d’obres i serveis d’interès social per a la ciutat. L’objectiu principal dels plans és ajudar els veïns i les veïnes amb més dificultats d’accedir al mercat laboral.