Nova concentració en suport als refugiats amb el lema #1minutdevergonya

Aquest dimecres 30 de setembre, a les 20 hores, es torna a convocar una nova concentració en suport als refugiats de Síria i d’altres països de la zona, convocada pel Consell municipal de Solidaritat i Cooperació. Avui la concentració a Santa Coloma s’hi suma a la campanya de Pallassos sense Fronteres #1minutdevergonya

La d’avui serà la quarta concentració ciutadana i de les entitats colomenques per manifestar el rebuig a la situació de crisi que pateixen milers de refugiats i refugiades que fugen de la guerra als seus països d’orìgen. Santa Coloma es va afegir des de primer moment a aquesta concentració que se celebra a molts municipis catalans.

Avui es donarà suport a la campanya que ha impulsat l’ONG Pallassos sense Fronteres #1minutdevergonya. Arran dels esdeveniments que s'estan produint amb els refugiats que arriben a Europa buscant consol i ajuda, procedents principalment de nombrosos països en guerra com l'Iraq, Síria, Afganistan, Sudan, Nigèria, Somàlia, Eritrea i altres, aquesta entitat manifesta la seva “impotència i, al mateix temps que volem sentir la veu de la infància refugiada, també volem expressar el sentiment de vergonya que ens envaeix davant l'actitud dels governs europeus”.

A més de demanar l'assistència a les concentracións, Pallassos Sense Fronteres anima a tots els ciutadans a grabar un vídeo amb la frase Jo també em sumo al #1minutdevergonya i penjar-lo a Twitter amb amb el hashtag #1minutdevergonya per a donar suport als refugiats.