Nova App mòbil per a la gestió de les zones de càrrega i descàrrega

Al llarg de la setmana del 9 de novembre es posarà en funcionament la prova pilot sobre un nou aplicatiu per a mòbil que permetrà millorar el control i la gestió de 16 zones de càrrega i descàrrega de la ciutat.

Aquest aplicatiu, SPRO, està destinat a les persones que són professionals de la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) per millorar i agilitzar els estacionaments dels seus vehicles a les places destinades a la càrrega i descàrrega de productes.

La prova es realitzarà en les avingudes de la Pallaresa, Francesc Macià i Santa Coloma i si l'experiència és positiva s'estendrà a altres zones de la ciutat. La instal·lació d'aquest aplicatiu es realitza en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i ja funciona en els municipis de Badalona, Castelldefels, Sant Joan Despí i l'Hospitalet.
El SPRO substitueix a l'aplicatiu ÀreaDUM, que va començar a funcionar a Barcelona com a prova pilot el 2014 i que es va implantar, de forma generalitzada a la ciutat, al juliol de l'any 2015.

Per donar-se d'alta en el SPRO s'ha d'omplir un formulari que apareix en la mateixa aplicació, o informar-se en aquesta pàgina web.