Nova ampliació de l'horari de l'OMIC per les clàusules sòl

Fins a finals d'any, es torna a ampliar l'horari d'atenció a la ciutadania amb la incorporació d'una assessora jurídica els dimecres i dijous de 16h a 19h.

Durant el mes de febrer es va ampliar l'horari d'atenció al públic de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) per tal de donar resposta a la demanda d'informació sobre les clàusules sòl.

Amb la intenció de continuar amb la millora de l'atenció i gràcies al conveni de col·laboració signat entre la Diputació de Barcelona i l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, durant el mes de maig i fins a finals d'any, es torna a ampliar l'horari d'atenció amb la incorporació d'una assessora jurídica els dimecres i dijous de 16?h a 19?h per tal de resoldre els dubtes sobre la reclamació de les clàusules sòl i d'altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdit s hipotecaris.

Fins ara, a l'OMIC s'ha atès a 453 persones interessades a rebre informació sobre aquests tipus de contracte bancari.
Si teniu dubtes respecte a les condicions hipotecàries, heu de demanar cita prèvia amb una trucada al telèfon 934624090. Us recordem que es tracta d’un servei gratuït i confidencial.