L'Ajuntament insta·la umbracles a les escoles

Nous espais d'ombra per a nenes i nens

Els patis de 4 escoles ja disposen d'umbracles per protegir a l'alumnat.

L’Ajuntament ha instal·lat en una primera fase 8 umbracles a 4 escoles de la ciutat, 4 a l’escola Serra de Marina, 2 a l’escola Sant Just, 1 a l’escola Riera Alta, i un altre a l’escola Salvat Papasseit. Aquesta acció s’emmarca en un programa d’actuacions que inclou la propera col·locació de tendals a zones de jocs infantils, la renaturalització dels patis de les escoles en un programa conjunt amb l’AMB i l’increment general d’espais verds i d’ombra a la ciutat que ja es desenvolupa en actuacions urbanístiques com la renovació del passeig de La Salzereda.

Aquests nous umbracles de fusta amb una malla d’ombreig a la part superior, són mòbils i, per tant, es poden situar al pati de les escoles de forma estratègica segons la posició del sol, proporcionant espais d’ombra a l’alumnat en les seves activitats a l’aire lliure.

Els umbracles a més protegir als nens i nenes dels raigs directes del sol, permeten l'entrada d'aire i de llum, i així l’alumnat pot desenvolupar amb normalitat les seves activitats acadèmiques i d’esbarjo al pati.