Nou elevador a Santa Coloma per accedir a Can Franquesa

L’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon inaugura divendres un elevador exterior destinat a millorar l’accessibilitat al barri de Can Franquesa.

Santa Coloma de Gramenet, a 26 de gener de 2011. L'alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon inaugura, el proper divendres 28 de gener, a les 17.00 h, l’elevador exterior del barri de Can Franquesa, que connecta el carrer de Córdova amb el carrer de Menorca i que està ubicat a la cruïlla d'aquestes vies amb el carrer de Formentera. Es tracta d'un ascensor inclinat que salvaguarda un desnivell de 33 metres, travessa l'espai públic entre els edificis d’habitatges i que s'ha construït per millorar la comunicació, mobilitat i accessibilitat dels veïns i veïnes d'aquesta zona, la més alta de Santa Coloma.

El nou ascensor forma part de les actuacions previstes en el Pla de Mobilitat i Accessibilitat per a Vianants de l'Ajuntament d’aquesta ciutat, destinat a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, especialment d'aquelles persones que viuen en zones de fortes pendents i dels ciutadans i ciutadanes amb mobilitat reduïda. A través del Pla s'han instal•lat escales i rampes mecàniques en diferents barris de la ciutat.

A més de la instal•lació de l’elevador, l'Ajuntament ha millorat l'entorn; s'ha rehabilitat les escales que comuniquen amb el carrer de Formentera, s'ha construït una passarel•la elevada que suposa la restitució del passatge interior, s'ha reforçat la il•luminació i realitzat modificacions dels talussos de la zona.

Per a més informació:
Premsa i Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Ana Belén Pérez
93 462 40 12 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat