L’atenció continuada de Santa Coloma de Gramenet augmenta en professionals i serveis a partir de l’1 de novembre

Aquest reforç en l’assistència mèdica de vespres, nits, festius i caps de setmana anirà acompanyat d’una adaptació de l’horari dels centres d’atenció primària.

L’assistència mèdica que l’Institut Català de la Salut presta des del Centre d’Atenció Primària Santa Coloma de Gramenet en horari d’atenció continuada vespres, nits, festius i caps de setmana, amplia la plantilla de professionals i també els mitjans diagnòstics. D’aquesta manera es manté al centre de la ciutat l’atenció de les urgències de baixa i mitjana complexitat alhora que se’n millora la capacitat de resolució de la demanda.

Paral•lelament, això permetrà, per un cantó, millorar l’atenció continuada dels pacients amb malalties cròniques complexes i de cronicitat avançada i, per l’altre, reduir la pressió d’urgències de poca complexitat en els serveis d’urgències hospitalàries.

Aquest canvi en el punt d’atenció continuada de Santa Coloma de Gramenet representa una millora general de l’assistència mèdica de la ciutat, ja que es fa coordinadament amb el 061 CatSalut Respon, els equips d’atenció primària, els equips d’atenció domiciliària i els dispositius assistencials dels hospitals i els centres sociosanitaris.

Per poder completar aquesta millora de serveis ha calgut homogeneïtzar els horaris de l’atenció continuada i dels equips d’atenció primària, que a partir de l’1 de novembre seran com segueixen:

Horari dels equips d’atenció primària

CAP Santa Coloma, Barri Llatí, Singuerlín, Dr. Vilaseca, Santa Rosa, el Fondo
De dilluns a divendres de 8 a 20 h.
Telèfon de programació de visites: 93 462 86 00

Horari de l’atenció continuada
CAP Santa Coloma
De dilluns a divendres de 20 a 8 h.
Dissabtes, diumenges i festius de 8 a 8 h de l’endemà
Telèfon d’atenció domiciliària: 061