L'Ajuntament insta a Aigües de Barcelona a renovar urgentment un tram de la seva xarxa a la ciutat (ACTUALITZACIÓ)

Les gestions de l'Ajuntament sobre la companyia subministradora fan que s'executi amb urgència la renovació de la xarxa als carrers Beethoven i Joan Valentí Escalas.

Les incidències que ha patit Santa Coloma a la xarxa de subministrament d'aigua aquest darrer cap de setmana als carrers Liszt, Joan Valentí Escalas, Montseny i Beethoven, i la repetició  de l'avaria a aquest darrer carrer, deixant sense servei a la ciutadania, han motivat que l'Ajuntament s'hagi dirigit a la companyia Aigües de Barcelona per tal de demanar-li les actuacions necessàries amb la màxima celeritat  per iniciar de forma urgent l’obra de renovació de la xarxa de canalització  als carrer Beethoven i Joan Valentí Escalas.

En aquesta tesitura, Aigües de Barcelona ha avançat a avui dimecres 30 l’operatiu de les obres de renovació de la xarxa de canalització al Fondo. Comencen amb una canonada provisional en superfície al carrer Beethoven. Actuaràn a Beethoven, Massenet i Joan Valentí Escales. Responen així als requeriments de l’Ajuntament i avancen les obres previstes d’inversió a la xarxa.

Comunicat d'Aigües de Barcelona

Aigües de Barcelona ha emès un comunicat on dona explicacions d'aquestes darreres incidències a la nostra ciutat: 

Aigües de Barcelona informa que aquesta matinada s’ha produït una nova avaria als voltants del carrer Beethoven de Santa Coloma de Gramenet. Des del primer moment, els tècnics d’Aigües de Barcelona han estat treballant de manera ininterrompuda per solucionar aquesta incidència. Està previst que durant el dia d’avui es restableixi el servei a tots els usuaris afectats.

Els nostres serveis tècnics estan treballant de forma coordinada amb l’Ajuntament de Santa Coloma per reparar les avaries i netejar els carrers afectats amb el mínim temps possible. A més, està previst iniciar de forma urgent l’obra de renovació de la xarxa d’aquest carrer.

Des d’Aigües de Barcelona demanem disculpes per les molèsties que aquestes avaries hagin pogut ocasionar.