L'Ajuntament expressa el condol i la solidaritat de la ciutat per les persones ferides i per la mort d'una d'elles en un incendi al carrer de Verdi

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha expressat la seva consternació i condol per les persones ferides i per la mort d'una d'elles en un incendi la passada nit.

Per causes encara desconegudes, al voltant de les tres de la matinada es va declarar un incendi al pis àtic tercera del número 56 del carrer de Verdi, al barri del Fondo. Com a resultat, ha mort un home de 49 anys i han resultat ferides les altres tres persones de la mateixa família, que convivien a l'immoble esmentat. Aquestes persones ferides, amb cremades de segon grau,  han estat traslladades a un centre hospitalari.

Al lloc dels fets ha actuat un  dispositiu d’emergència, format per bombers (Santa Coloma i Regió), Policia Local, Servei d'Emergències Mèdiques, Mossos d’Esquadra (Santa Coloma i Regió), i personal de diversos serveis de l’Ajuntament, entre els quals cal destacar el de  l'Oficina d'Atenció a les Famílies del barri del Fondo. Després de realitzades les comprovacions tècniques, i en vista que no ha estat afectada l'estructura de l'edifici, tots els veïns i veïnes de l'immoble podran tornar a casa seva al llarg del dia d'avui. No ha estat necessari proporcionar vivendes provisionals, ja que l'únic habitatge afectat ha estat el de l'incendi. L'Ajuntament ha donat el suport indispensable a les persones afectades. A totes se'ls hi ha ofert allotjament i atenció personalitzada.

Un cop més, l'Ajuntament, a través de la Junta de Portaveus agraeix la intervenció realitzada pel cos de Bombers de la Generalitat, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, els equips d’emergència sanitària, la Creu Roja, i el personal municipal.