L’Ajuntament d’Olot interessat en el Pla Director de l’escola de música colomenca

Diferents responsables de la gestió cultural de la capital de la Garrotxa, encapçalats per la regidora d’Ensenyament es fixen en l’aplicació del Pla Director que es va endegar el passat curs a l’escola de música de Santa Coloma.

El 14 de febrer l'Escola Municipal de Música Can Roig i Torres va rebre la visita de tres representants de l’Ajuntament  d’Olot: la  regidora d'Ensenyament, Núria Fité, el gerent, Jordi Güell i la directora de l'Institut Municipal d'Ensenyament, Rosa Morell. El motiu era conèixer de primera mà la creació i l'aplicació del Pla Director que es va aprovar el curs passat per a l’escola de música colomenca i que ha estat fruit del treball del personal del centre amb la participació d'agents socials directament implicats, que aborda tots els temes relacionats amb l'ensenyament de la música i la seva repercussió  per i des de la ciutat.

Servei i professionalitat a l’abast dels ciutadans

A la trobada hi van participar la presidenta del Patronat de la Música de Santa Coloma i regidora d'Infància i Joventut, Laia Tordera, l'administrador del Patronat, Modesto Fraile, la directora de l'escola, M. Teresa Folqué i la secretària acadèmica del centre, Amàlia LLorente. Segons van expressar, l’opinió dels visitants olotencs respecte la nostra Escola de Música va ser molt bona, la d’un centre professionalitat i que ofereix un bon servei en relació al creixement musical dels alumnes i de la ciutat en general.