L'Ajuntament aprova el Pla d'Acció Municipal fins el 2011

El darrer ple municipal de l'any 2007 va aprovar el Pla d'Acció Municipal (PAM) 2008-2011. Es tracta d'un conjunt de propostes i línies estratègiques, dissenyades per fer-se realitat durant aquest mandat polític. L’objectiu fonamental és assolir una ciutat a la què es visqui millor. El PAM va contar amb el vot favorable del PSC, l’abstenció d’ICV-EUiA, i el vot en contra de CiU i PP.

El llistat de les actuacions que apareixen al PAM conformen els fonaments de la ciutat del futur. Aquest document ha estat objecte d’un ampli debat a través d’una consulta directa (mitjançant butlletes i aquesta web) i d’una sessió monogràfica del Consell de Ciutat. Les aportacions, majoritàriament, són compatibles amb els objectius del Pla.

El PAM recull 125 grans actuacions que posen l’accent a la millora de les condicions de vida dels ciutadans. Totes les actuacions estan sistematitzades i afecten aspectes essencials, com ara l’educació, la mobilitat, el medi ambient, la cultura, l’habitatge, el comerç o la remodelació urbanística