Horaris especials al cementiri amb motiu de la festa de Tots Sants

Des del divendres 26 d'octubre fins al dia 2 de novembre, el recinte estarà obert al públic en horari especial, de matí i tarda de 8.30 a 18.00 hores

Amb motiu de la festa de Tots Sants, el Cementiri municipal rep una gran afluència de persones que acudeixen a retre homenatge als seus éssers estimats difunts. Per això, des del divendres 26 d'octubre fins al dia 2 de novembre, el recinte estarà obert al públic en horari especial, de matí i tarda de 8.30 a 18.00 hores.

Accés tancat per a vehicles privats

L'Ajuntament ha reforçat els serveis que faciliten l'assistència de la ciutadania a aquest equipament, però informa que durant aquest període els vehicles privats no podran accedir al recinte. Per millorar els desplaçaments, es recomana a la població utilitzar el transport públic, i de manera especial, el metro. L'estació més propera és Can Zam (L9).
Des del centre es pot arribar al Cementiri Nou amb els autobusos de la línia B84, que el dia 1 tindrà una freqüència de pas cada trenta minuts.

Durant la jornada de Tots Sants, les persones vagin en vehicle trobaran un accés gratuït per aparcar en una zona de terra situada a la part posterior de l'antiga fàbrica Damm. L'accés a aquest aparcament es realitzarà pel vial associat al parc de Can Zam i la sortida de vianants estarà a l'altura del Cementiri.