Ha mort Lluís Hernàndez Alcàcer, alcalde de Santa Coloma de Gramenet entre 1979 i 1991

Per primera vegada, el Saló de Plens de l’Ajuntament serà demà una sala de vetlla per retre homenatge al que fou el primer alcalde de la democràcia d’aquesta ciutat.

Imatge de Lluís Hernàndez en l’època que era alcalde de Santa Coloma

Santa Coloma de Gramenet, 21 de juliol de 2015.- El que fou alcalde de Santa Coloma de Gramenet entre 1979 i 1991, Lluís Hernàndez Alcàcer, morí ahir als 78 anys (va néixer el 13 de novembre de 1936).

La corporació municipal, amb l’alcaldessa Núria Parlon al front, vol fer partícip d’aquesta pèrdua tant sensible a tota la ciutadania colomenca i, en aquest sentit, ha donat les indicacions oportunes perquè, per primera vegada, el Saló de Plens de l’edifici de l’Ajuntament s’habiliti com a sala de vetlla durant unes hores, demà dia 22 de juliol d’11.30 a 16.30, per tal que els veïns i les veïnes d’aquesta ciutat que vulguin retre un últim homenatge al que fou el primer alcalde de la democràcia ho puguin fer amb el respecte i els honors que mereix la seva memòria.

Avui, les banderes del balcó de l’Ajuntament onegen a mitja asta, i s’han decretat dos dies en senyal de dol, avui i demà.

L’enterrament de Lluís Hernàndez serà demà a les 17.00 hores al Cementiri de Santa Coloma de Gramenet, però us informem que la família vol que aquest últim acte se celebri en la intimitat. 

*Us adjuntem una fotografia de Lluís Hernàndez en l’època que era alcalde de Santa Coloma
 

Per a més informació i/o contactes

 
Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Dori Morillo

Tf 93 462 40 13

morilloga@gramenet.cat

premsa.comunicacio@gramenet.cat