Guia oficial de Bones Pràctiques d’Higiene per als restaurants

Es presentará el dilluns 30 (17h) a l’Espai Cuines del Món de la Biblioteca del Fondo.

El proper dilluns 30 de novembre l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, presentarà la Guia oficial de Bones Pràctiques d’Higiene per als restaurants, impulsada per L’agència de Salut Pública de Catalunya; elaborada voluntàriament per diferents gremis del sector alimentari; validada per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària i reconeguda per l’Associació Catalana de Municipis.

La Agència Catalana de Seguretat Alimentaria (ACSA) vol que aquesta guia sigui l’eina de Seguretat alimentaria de tots els restauradors de Catalunya i és per això que Santa Coloma de Gramenet, ha estat el primer municipi de Catalunya que ha organitzat una presentació per donar a conèixer aquesta guia.

A Santa Coloma més del 50 % dels establiments alimentaris es dediquen a la restauració és per això que volem donar-la a conèixer com un element facilitador i entenedor al hora de complir amb la normativa en Seguretat Alimentaria. La Guia presenta un seguit de pautes per minimitzar els factors de risc i aconseguir un alt nivell de seguretat i d’higiene.

L’acte, coordinat des del Servei de Salut Pública, consistirà en una  xerrada de 17:00 a 19:00 a l’Espai Cuines del Món de la Biblioteca del Fondo a càrrec del Sr. Lluis Riera (Director tècnic de l’empresa Seguretat Alimentària i de l’Aigua (SAIA, S.L) i coautor de la Guia) i del Sr. Victor Quintillà (xef del restaurant Lluerna) que realitzarà una demostració pràctica aplicant les recomanacions de la Guia.

Aquesta xerrada va adreçada a tots els restauradors de la ciutat, les places són limitades podeu fer la inscripció gratuïta aquí.