Gran èxit de participació a la 2a Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet

Prop de 35.000 visitants han pogut degustar els plats més innovadors dels restaurants colomencs participants durant el cap de setmana. La 2ª Mostra ha marcat el tret de sortida d’un projecte per recuperar la cuina ibera als restaurants de Santa Coloma. Enguany la Mostra ha significat la consolidació de la qualitat, diversitat i innovació de la restauració colomenca, ja un referent a l’àrea metropolitana.

La 2ª. Mostra de Santa Coloma ha superat les xifres de visitants respecte a la primera edició. Per la ciutat, durant tres dies –divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27- han passat prop de 35.000 persones que han pogut degustar els plats més innovadors de la vintena de restauradors que han participat a l’esdeveniment, juntament amb els mercats de la ciutat, Sagarra, Fondo i Singuerlín. Enguany, s’han consumit un 25 % més de tiquets que a la passada edició.

Enguany, la Rambla Sant Sebastià ha tornat a ser l’escenari d’excepció que brindat als assistents l’oportunitat per veure i degustar els plats que els xefs de prestigi han cuinat davant el públic, com el “Ceviche de salmó”, el “Bacallà Ajoarreiro”, “L’arròs amb ceps i parmesà” o el “Filet ibèric sobre romesquet de verdures, favetes tendres amb xipirons i botifarró negre”, entre d’altres plats.

La 2ª Mostra ha significat la consolidació de l’oferta gastronòmica de la restauració de Santa Coloma, que es caracteritza per la qualitat, diversitat i innovació juntament amb tradició.
 

Les novetats d’enguany
Com a la primera edició, la Mostra Gastronòmica de Santa Coloma ha comptat amb un espai de demostració i un altre de degustació. La principal novetat d’enguany és la posada en marxa del projecte de recuperació de cuina ibera, ideat per l’Ajuntament de Santa Coloma amb la col·laboració dels restaurants de la ciutat.

A més, una altra novetat ha estat la Ruta pels mercats de Santa Coloma amb escolars de la ciutat, acompanyats pel xef Paco Carrasco, que els ha ensenyat la importància de menjar producte fresc –fruita i verdura- per porta una vida saludable. També enguany la Mostra ha tingut un apartat de comerç just, amb un estand de cafè, que ha estat una oportunitat clau per difondre entre un gran número de ciutadans i ciutadanes la importància de practicar un consum responsable.