Finalitza la campanya d’asfaltat

Aquesta setmana l’Ajuntament ha finalitzat les obres de renovació de l'asfalt de diversos punts de la ciutat, iniciades la primera setmana d’agost. També ha començat els treballs previs al carrer de Sant Josep.

El Consistori ha intensificat aquest mes les accions de millora de la ciutat per minimitzar les molèsties al veïnat de les zones intervingudes i per minimitzar les limitacions en els desplaçaments de vianants i vehicles.

Durant l’agost s’ha substituït l'asfalt a l'avinguda de la Generalitat (entre avinguda de Pons i Rabadà i plaça de la Vila), al passeig de Llorenç Serra (entre plaça de la Vila i avinguda de Santa Coloma) i a l'avinguda de Francesc Macià (entre el parc d'Europa i l'avinguda d'Anselm de Riu). Aquestes intervencions s’han realitzat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i han suposat una inversió de 300.000 euros.

Iniciats els treballs previs d’obres a Sant Josep
Aquesta setmana l’Ajuntament ha començat els treballs previs a les obres d'urbanització del carrer de Sant Josep (entre Sagarra i Irlanda). Aquesta via serà de plataforma única —mateix nivell i similar paviment en voreres i calçades— per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants. Es renovarà l'enllumenat, s'afegiran papereres en el recorregut del carrer i es renovarà la xarxa de clavegueram. L'obra forma part de la campanya d'informació i participació que ha posat en marxa l'Ajuntament; abans d’executar el projecte de millora de Sant Josep es van recollir els suggeriments i opinions dels veïns i veïnes. Les obres de Sant Josep està previst que durin uns quatre mesos. Aquest dies s’han realitzat visites amb les companyies de llum i electricitat i per preveure la mobilitat i limitacions de circulación que pugui haver un cop comencin les obres.

Per altra banda, han finalitzat les obres per construir un parking públic a Safaretjos, ubicat entre els carrers de Sant Antoni i Sant Joan; i també les obres del parc interior de les illes formades pel carrer de Galícia i d’Almogàvers.