Es confirma la legalitat del nomenament dels directius de l'Ajuntament

S'ha celebrat al jutjat número 9 del contenciós administratiu de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia, el judici per decidir sobre l'acord plenari de nomenament de directius municipals.

Aquest dijous 30 de juny s'ha celebrat al jutjat número 9 del contenciós administratiu de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia, el judici per decidir sobre l'acord plenari de nomenament de directius de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, com a conseqüència de la demanda que la Delegació de Govern va presentar el passat mes de gener contra aquest acord.

Els serveis jurídics de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet s'han personat per defensar la legalitat de l'acord municipal i l'Advocacia de l'Estat no ha comparegut. Per aquest motiu, la magistrada-jutge ha tingut per desistit a l'Estat davant la confirmació que aquest no es ratificaria en la seva demanda.

En conseqüència, i tenint en compte que aquest acord afecta als dotze directius d'aquest Ajuntament, cal remarcar que els seus nomenaments continuen plenament vigents.

Es reafirma també amb això la legalitat dels nomenaments efectuats pel Ple municipal. L'Equip de Govern de l'Ajuntament ha assenyalat sobre això que mai ha dubtat de la legalitat d'aquests nomenaments, la qual cosa es veu confirmat pel desistiment de l'Estat.