"Els Sabors del món" omplen la plaça del Rellotge de gom a gom

Es van oferir més de 1.500 tastos de productes i plats d’arreu el món i cuina autòctona colomenca, com la botifarra brisa o la cervesa Cap Foguer. Més de 2.000 persones van passar per la plaça del Rellotge per gaudir-les.

Segons Fondo Comerç, diumenge 27, més de 2.000 persones van assaborir els productes de la mostra “Els Sabors del món”. Aquesta primera edició va convertir per unes hores la plaça del Rellotge en un espai on es degustaven productes i plats de procedència ben diversa i que es poden trobar de manera habitual en aquest barri.

La part de cuina autòctona també va tenir el seu espai en un apartat especial. Cal destacar la presència de productes alimentaris elaborats a la pròpia ciutat com per exemple la melmelada de maduixa, la confitura de tomàquet, la botifarra brisa o la cervesa Cap Foguer.

L’organització de “Els Sabors del món”, a càrrec de l’associació Fondo Comerç, ha comptat amb la col•laboració del Centre de Normalització Lingüística L’Heura i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet,

Coincidint amb la mostra “Els Sabors del món”, es va fer pública una col•lecció de fitxes que recullen productes gastronòmics i receptes i on s’ha traduït al català el nom d’alguns dels productes de diferents països. L’assessorament ha anat a càrrec del Termcat (Centre de Terminologia de la Generalitat de Catalunya).