Els mercats municipals ofereixen promocions nadalenques i vals de compra per als clients més fidels

A l’hora de fer la compra de producte fresc, de qualitat i saludable, els mercats municipals són bones opcions en aquestes dates nadalenques. Alhora aquests dies ofereixen premis i avantatges per als clients més fidels.

 

Els tres mercats municipals –el Mercat Sagarra, Singuerlín i del Fondo- s’han adaptat a nous formats comercials i als costums dels consumidors actuals. A més de ser referents en producte fresc, de proximitat i saludable, ofereixen propostes d’oci i lleure en paral·lel com les Nits de Tapes del Mercat Singuerlín i del Mercat Sagarra, sempre amb gran èxit de convocatòria. Per aquestes nadalenques a més, destaquen les promocions especials que realitzen els paradistes per als clients més fidels. Així, el Mercat Sagarra per als dies 23 i 24 de desembre sortejaran 110 ampolles de cava, 150 lots nadalencs i 1.000 calendaris amb receptes de cuina. El Mercat de Singuerlín per la seva banda farà sortejos, a finals de desembre, de 20 vals de compra per valor de 50 euros cadascun entre els clients del mercat.

La ciutat compta actualment amb tres mercats municipals que han estat renovats als darrers anys per adaptar-se las nous hàbits de consum i d’alimentació. Ubicats al cor de cadascun dels principals centres comercials de la ciutat, el Mercat del Fondo, el Mercat Sagarra i el Mercat de Singuerlín són actualment les principals locomotores que impulsen el comerç de proximitat de la ciutat i alhora han esdevingut importants punts de trobada i de relació veïnal. Durant tot l’any, i especialment en aquestes dates, els tres mercats són els centres de referència per a la compra de producte fresc, saludable, de qualitat i amb la màxima confiança. Amb un total de 78 parades de diferents generacions familiars de paradistes, la clau dels mercats és que ofereixen una àmplia i variada oferta d’alimentació, des de producte fresc fins a plats elaborats per degustar directament a taula, a preus adaptats a totes les butxaques.

Amb les diferents remodelacions realitzades als darrers anys per l’Ajuntament, els tres mercats municipals han aconseguit adaptar-se millor a les necessitats dels compradors i dels venedors del segle XXI. En aquest sentit s’han ampliat els horaris de venda i alhora els entorns dels mercats han estat reformats per millorar la mobilitat i accessibilitat dels carrers, trencant les barreres arquitectòniques i sobretot prioritzant les persones per sobre dels vehicles. Les millores integrals en els tres mercats també han ajudat a facilitar la tasca de venda als paradistes, gràcies a les millores d’il·luminació, de la separació i gestió de residus i alhora s’han creat espais més confortables i amples.

Un any del renovat Mercat Sagarra


El passat 20 de novembre va fer un any que es va reobrir el Mercat Sagarra després d’un ampli projecte de rehabilitació per esdevenir una instal·lació amb tots els requisits d’un mercat modern i adaptat als temps actuals. Tot i la reforma, en aquest mercat, el més antic de Santa Coloma (inaugurat al 1934), s’ha conservat la façana, els fonaments i els característics motius ornamentals però s’ha augmentat la superfície dels dos pisos d’equipament.
Pel que fa al mercat del Fondo, inaugurat al 1965 i rehabilitat al 2013, forma part d’un multiequipament de disseny singular que també ofereix una llar d’infants pública, una biblioteca amb un espai dedicat a ‘Cuines del món’ i un supermercat. Aquets mercat destaca, entre d’altres aspectes, per oferir una amplia oferta de peix.
El Mercat de Singuerlín és sobretot un mercat de barri. Va obrir les seves portes al 1983 i va ser reformat l’any 2005. Tocant amb l’edifici del mercat, es troba la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré, inaugurada al 2011 i que compta amb una amplia Sala d’actes on es projecta cinema habitualment, a més de la celebració de diferents actes de ciutat. Aquest mercat municipal destaca, entre d’altres aspectes, perquè s’ha convertit en un important punt de trobada i de relacions entre els veïns i les veïnes, i en aquestes dates més que mai és un punt imprescindible per a la compra dels productes per als menús nadalencs.