El Partit Popular presenta Mª Carmen Sáez com a candidata a l'alcaldia

El grup municipal del Partit Popular de Catalunya (PPC) presentarà al ple de dimarts 17 de novembre a Mª Carmen Sáez com a candidata per a l'alcaldia de Santa Coloma. Aquest càrrec ha quedat vacant després de la renúncia de Bartomeu Muñoz.

Sáez va néixer el 16 d'octubre de 1959 a Albanchéz, un poblet d'Almeria; als tres anys la seva família es va traslladar a Barcelona. Va estudiar Dret, Comerç i Idiomes, està casada i és veïna de Santa Coloma de Gramenet, ciutat de què es confessa una enamorada.

Es va afiliar al Partit Popular l'any 1992, ha estat Regidora i Portaveu del Grup Municipal Popular a  l'Ajuntament des de 1999 fins al 2007. Actualment és la Presidenta del Grup Municipal Popular.

Va ser candidata a l'alcaldia a les eleccions municipals de 2003 i també del 2007. És membre de la Comissió de la dona del Partit Popular de Catalunya, de la Junta Comarcal del PPC al Barcelonès Nord, de la Junta Executiva del PPC de Barcelona i Secretària de l'àrea de Relacions amb Entitats del PPC de Santa Coloma.

Considera que el més important són les persones i que als ajuntaments el més fonamental és la política de proximitat, la proximitat al veí al què cal aportar-li solucions reals als seus problemes. Per això, el seu despatx sempre ha estat i continuarà estant obert per a tots aquells veïns que vulguin plantejar les seves queixes i demandes, ja que pensa que els polítics estan al servei dels ciutadans.

Entre les seves aficions destaquen la lectura, la cuina, la jardineria, la música i la pintura.