El mirador del Bosquet de les Escoles, nou espai verd a la serra de Marina

Santa Coloma compta amb un nou indret relacionat amb el medi ambient, un espai arranjat sobre el carrer de Castella.

La ciutat compta amb un nou indret relacionat amb el medi ambient: el mirador del Bosquet de les Escoles. Es tracta d’un espai arranjat sobre el carrer de Castella, al parc de la serralada de Marina, amb dues zones diferenciades: una, amb taules i bancs sota un bosc de pins pinyers, i una altra, el mirador, amb bancs de pedra des d’on poder gaudir d’una vista privilegiada.
Aquí s’han fet treballs d’arranjament de la vegetació, de neteja de les roques, i s’ha construït una plataforma de fusta tractada sobre una part plana del talús de la muntanya. Aquesta actuació forma part del Programa municipal de restauració d’àrees periurbanes. Els mateixos veïns han triat el nom de l’espai, que fa referència a les actuacions de reforestació dutes a terme en aquest entorn.

L’alcaldessa Núria Parlon ha assenyalat que «preservar i potenciar els espais verds i naturals és un dels set objectius bàsics que l’equip municipal de govern es va comprometre a tirar endavant en el període 2011-2015, període que encara vivim». L’adequació d’aquest nou indret «és una acció més per complir amb el compromís de preservar el nostre entorn natural, i contribuir a la millora ambiental i a l’educació de la ciutadania en el respecte dels espais públics. El Bosquet és ara un espai més agradable i estimulant; un punt idoni de partida o tornada d’excursions a la serra de Marina».