El mercat del Fondo es trasllada a una carpa provisional mentre es construeix el modern edifici que l'allotjarà en el futur

Dimecres que ve 26 de novembre (8.00) s'obrirà al públic el mercat provisional del Fondo, que ha estat instal·lat en una carpa de 1.900 metres quadrats totalment condicionada, situada a la cantonada del carrer de Mozart amb el Camí del Fondo de Badalona. El mercat actual, que va ser construït al 1966, tancarà de manera definitiva les seves portes el dissabte 22 de novembre, a les tres de la tarda.

Una vegada realitzat el trasllat dels paradistas des de l'antic mercat a la carpa, es procedirà a l'enderroc de la construcció per crear, en la mançana que actualment ocupa, un modern poliequipament de 9.400 metres quadrats, destinat a crear un nou punt de centralitat per a Santa Coloma i de manera especial per al barri del Fondo.

S'estima que en uns tres anys, al terreny que ocupa el ja antic mercat, es construirà un modern edifici que agruparà no només les típiques parades de venda del mercat, sinó també un supermercat, una biblioteca i la primera llar d'infants de promoció pública del barri del Fondo. En aquest nou poliequipament s'invertiran uns vint milions d'euros.