El carrer dels Espriu ha crescut 140 metres i connecta amb Mn. Pons i Rabadà

El nou tram del carrer dels Espriu permet la circulació des de Pons i Rabadà fins a Pau Claris, i dota al Raval d'un nou accés fins al centre del barri, al costat de l'Espai Cívic i l'ambulatori del carrer Elcano.

Divendres passat, 15 de maig, es va obrir al trànsit el carrer dels Espriu, entre l'avinguda de Mossèn Pons i Rabadà i el carrer de Pau Claris, un cop finalitzades les obres d'ampliació de l'esmentat carrer entre l'avinguda de Pons i Rabadà i el carrer esglaonada de Joaquim Talavera. Tot això ha fet créixer la via uns cent quaranta metres lineals i l'ha dotat d'una sortida que abans no tenia.

El nou tram del carrer dels Espriu permet la circulació des de l'avinguda de Mossèn Pons i Rabadà fins al carrer de Pau Claris, en aquest sentit, dotant al barri del Raval d'un nou accés fins al centre del barri, al costat de l'Espai Cívic i l'ambulatori del carrer Elcano.
El proper dimarts 2 de juny s'iniciaran les obres de millora (reparació de les voreres i del vial) de l'antic tram del carrer Espriu ja ampliat, entre els carrers de Joaquim Talavera i Pau Claris. Aquestes obres no afectaran la circulació, encara que durant l'execució de les mateixes els vehicles no podran estacionar. La durada de les obres serà d’aproximadament un mes.