El cantaor José Mercé actua dissabte al Teatre Sagarra de Santa Coloma amb el seu darrer treball “Ruido”

El concert s'emmarca en el cicle Catalunya Arte Flamenco que, fins a finals de 2010, portarà els millors artistes del flamenc actual a les principals ciutats de les quatre províncies catalanes.

El dissabte 30 d'octubre (21.00), els aficionats al flamenc tenen una cita al Teatre Josep Maria de Sagarra amb un dels grans del gènere, José Mercé. El concert s'emmarca en el segon cicle Catalunya Arte Flamenco que se celebra fins a final d’any i reunirà els millors artistes del gènere a les principals ciutats de les quatre províncies de Catalunya.

José Mercé porta al Teatre Sagarra el seu darrer disc, Ruido. Publicat el mes de maig d’aquest any, compost -excepte Cançó de Bressol de la ceba- i produït per Isidro Muñoz, Ruido és una de les obres majors d'aquest artista. L'àlbum se sosté amb una o dues guitarres, percussió, baix i cors, suficient per emmarcar la impressionant veu del cantaor.

Puresa flamenca que es reflecteixen en bulerías, tangos, alegries, rumbes i soleás. Són els signes d'identitat d'un artista que ha sabut transmetre que el flamenc és per a tots, i l'ha portat a la màxima popularitat sense perdre jondura.  

Al llarg de la seva carrera, Mercé ha mantingut l'essència del cant i l'ha barrejat amb versions de Manu Chao (Clandestino), Luis Eduardo Aute (Al alba), Víctor Jara (Te recuerdo Amanda), Louis Armstrong (Qué bonito es vivir), Pablo Milanés (El breve espacio en que no está) o los Pop Tops (Mammy blue).


Properes cites al Teatre Sagarra
D'altra banda, l'actuació de Los Modernos al Teatre Sagarra, prevista per al 4 de novembre, s’ha traslladat al dia 18 del mateix mes.

A més de Los Modernos, les properes cites són: Moncho (12 novembre, 21:00) i Antonio Canales & Amador Rojas (10 desembre, 21:00), entre d’altres propostes.