El Campus de l'Alimentació fa un altre pas endavant amb un nou pavelló per a la docència

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de rehabilitació integral i canvi d'ús del pavelló convent, ubicat en el Recinte Torribera (Prat de la Riba, 171) per destinar-lo a la docència del Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB).

Aquest nou equipament universitari, que té prevista la seva finalització per a l'any 2010, suposa un pas endavant perquè el Campus Universitari de Santa Coloma es converteixi en lloc de referència a nivell estatal per als estudis superiors i la investigació relacionada amb tots els àmbits de l'alimentació i la nutrició. En el conjunt d'Espanya, només Madrid té un campus similar.

A més, el nou Campus de l'Alimentació —de 33 hectàrees de terreny— està situant a la nostra ciutat al mapa universitari català.

El recinte que l'acull és propietat de la Diputació de Barcelona, institució que ha signat un conveni amb l'Ajuntament per preservar i potenciar l'ús públic d'aquesta zona, que ja té una provada experiència com a espai d'acollida d'universitaris doncs alberga des de 1993 els estudis per a la diplomatura en Dietètica i Nutrició, que imparteix el CESNID (adscrit a la UB), i una delegació de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.