Curs de cuina per a professionals

Grameimpuls ofereix fins al 28 de maig el curs de "Tècniques de cuina I" adreçat a professionals de la restauració.

L’Escola de Restauració de Santa Coloma posarà en marxa un curs de cuina que s’impartirà tots els dimecres (de 17:30 a 19:30) i que té com a objectiu aprendre tot un seguit de tècniques d’aplicació immediata a l’activitat restauradora amb un especial èmfasi en el control de costos. 

El programa oferirà un ventall ampli de matèries com les tapes, els woks, cuina de fusió, amanides amb contrastos, aplicacions del micuit, formatges a la cuina, pastisseria i postres d’elaboració ràpida o cates de vins entre d’altres. 

El curs comptarà amb la presència de professionals de reconegut prestigi com Victor Quintillà, Francesc Armengol, Sergio Rojas i Paco Cordero.

Més informació i inscripcions  a les oficines de Can Xiquet de Grameimpuls al carrer Rafael Casanova, 40 (de 9.00 a 14.00), trucant al 93 466 15 65 o bé al correu electrònic info@grameimpuls.es. Tambeu podeu ampliar l'informació sobre aquest curs i sobre els cursos de cuina d'hivern per a persones aficionades vistant la web restauraciosantacoloma.cat.