Comença l’enderroc per connectar els carrers de Valentí Escalas i Liszt

Aquesta obra forma part del projecte d’intervenció integral dels 7 barris fronterers de la Serra d’en Mena que duu a terme l’Institut Català del sòl (INCASÒL), a través de la seva empresa filial de remodelacions urbanes, Reursa

L’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, i el director d’INCASÒL, Miquel Bonilla, assisteixen dijous, 24 d’abril, a partir de les 12.00 hores, al inici de les obres de l’enderroc de quatre finques de l’actuació que permetrà l’obertura i la  connexió entre els carrers de Valentí Escalas i Listz de Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta intervenció urbanística s’emmarca en el projecte d’intervenció integral dels 7 barris fronterers de la Serra d’en Mena i és executada per INCASÒL, a través de la seva empresa filial, Reur, SA.

L’actuació té un marcat caràcter estratègic i dotarà nou espai verd a aquesta zona. Així, d’una banda, l’obertura del carrer millorarà la xarxa viària del municipi completant una nova connexió transversal des del riu Besòs cap a l’interior de Badalona fins a Montigalà, unint tots els barris del sector sud de Santa Coloma de Gramenet. I de l’altra,  permetrà renovar aquest espai del barri amb la construcció de nous habitatges i la urbanització d’una nova plaça.