Campanya per potenciar l'ús de les bosses reutilitzables

L'Ajuntament ha començat una campanya informativa per promoure la utilització de les bosses reutilitzables, amb l'objectiu de conscienciar el ciutadà sobre la necessitat de limitar l'ús de les boses de plàstic, ja que són un tipus de residu difícil de tractar i compliquen la separació de les altres deixalles.

Els darrers dies s'ha enviat una carta a les entitats que col·laboren en l'Acord Cívic de la Neteja, amb una bossa reutilitzable i un tríptic sobre les bones pràctiques cíviques que han de seguir els ciutadans per facilitar la recollida selectiva de residus, en particular, i mantenir la ciutat neta, en general. Properament, està previst enviar la missiva a la resta d'entitats.

Durant l'Expocoloma ja es van repartir 4.000 bosses reutilitzables als visitants de la fira, i els propers mesos, els agents cívics premiaran amb una bossa reutilitzable aquelles persones que potenciïn les bones pràctiques cíviques al carrer.

Aquesta acció s'emmarca dins la campanya de neteja d'enguany, que pertany al Pla Transversal de Neteja. Aquesta iniciativa es fonamenta en quatre eixos: el civisme com a base per a la convivència, la millora sota la condició de sostenibilitat, la corresponsabilitat ciutadà-Administració i el compromís de tots els ciutadans amb la neteja i la recollida selectiva de residus