Aquest divendres comença la nova temporada de concerts de l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet

El piano és l’instrument protagonista del nou cicle de concerts, amb solistes de reconegut prestigi com Daniel Ligorio i Miquel Villalba, i l’orquestra Murtra Ensemble, entre d'altres.

Santa Coloma de Gramenet, a 13 d’octubre de 2010. La temporada de tardor de l’Auditori Can Roig i Torres comença aquest divendres dia 15 d’octubre. El nou programa consta de sis concerts amb el predomini quasi absolut de la música clàssica i el piano com a instrument rei, interpretat per solistes de prestigi contrastat.

En concret, la nova temporada de l’Auditori serà inaugurada per Miquel Villalba (15 d’octubre, 21.00 h.), amb les difícils Variacions Goldberg, de Bach, una de les peces per a piano més preuades pels amants de la música.

A continuació (29 octubre), el conjunt orquestral Murtra Ensemble, dirigit per Manel Valdivieso, que ja va fer un concert el mes de maig amb gran èxit de crítica i públic, oferirà un concert amb peces d’autors contemporanis d’inspiració flamenca. Es tracta d’una orquestra de gran qualitat musical integrada per 22 músics professionals.

El tercer concert de la nova temporada trenca la tendència, però manté el nivell de qualitat: el cantautor colomenc Rojas (5 novembre) presentarà el seu darrer compacte, La historia del hombre mudo.

El 26 novembre, Cristina Granero i Laia Armengol, un duet de flauta i piano, interpretaran un recital d’obres d’autors espanyols que han enregistrat recentment al mateix Auditori.

L’11  de desembre, Daniel Ligorio protagonitzarà un monogràfic de Chopin en commemoració del bicentenari del naixement d’aquest compositor. Finalment, la Camerata Gramenet, formada per alumnes i ex alumnes de l’Escola Municipal de Música, tancarà la temporada (28 de desembre).

- Podeu accedir a la nova temporada de l’Auditori al web municipal www.gramenet.cat

Per a petició d’entrevistes i/o imatges, podeu contactar amb:
Premsa i Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat