Aquest divendres 27 s’acciona la il·luminació nadalenca als carrers de la ciutat

Gairebé cent arcs amb llums de tecnologia LED il·luminaran els carrers més cèntrics de la ciutat. L’estètica nadalenca ens acompanyarà fins al 7 de gener, continuant així la tradició dels darrers anys.

Els llums nadalencs —una iniciativa conjunta del consistori i les entitats dels comerciants— presidiran la façana de l’Ajuntament i els veurem també als mercats municipals i als carrers del centre.
Tal com s’ha fet en anys anteriors, l’Ajuntament se’n fa càrrec, de la totalitat del consum elèctric, i de la despesa de la instal·lació als equipaments municipals.
A més, abonarà el 30% de la despesa de la instal·lació a la via pública.
Els llums LED suposen un gran estalvi en ser una tecnologia sostenible, pràctica i funcional. La posada en marxa d’aquest ornament dels carrers coincideix amb les campanyes solidària i de promoció comercial d’aquestes dates.

Nou portal web de l'ACI

D’altra banda, l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) impulsa un portal web que també veu la llum avui, 27 de novembre.
A www.totama.cat, s’hi pot trobar tot el comerç de la ciutat, les ofertes i les promocions. És un espai on apareix el comerç de proximitat de sempre en línia.
En aquesta pàgina, s’hi podran reservar productes per recollir-los a la botiga o imprimir els cupons de descompte. El contacte entre client i comerciant serà màxim i, en breu, també s’hi podrà preguntar i resoldre dubtes relacionats.
La pàgina es posa en marxa aquest divendres, dia 27, coincidint amb el Black Friday i l’encesa dels llums de Nadal. Amb nombroses ofertes i promocions, el lloc web es troba al servei del comerç de la ciutat. Divendres i dissabte hi haurà accions teatrals al carrer per fer conèixer aquesta plataforma i convidar la ciutadania a visitar-la (www.totama.cat).

Aquesta iniciativa s’afegeix a la presentada fa uns dies per Fondo Comerç, una App que permet la promoció, la localització i la difusió dels establiments associats a través del telèfon mòbil.