Aquest dissabte 31, Diada de Santa Coloma i Cap d'Any a la Plaça de la Vila

El costum de menjar el raïm a la plaça de la Vila al ritme de les dotze campanades, que es va inaugurar l’any passat passat, es repetirà enguany.

Els colomencs i les colomenques tindran l’oportunitat de donar la benvinguda al 2017 al bell mig de la ciutat i enmig d’una gran festa amb música i confeti. El Cap d’Any és un tancament amb brillantor de la diada de Santa Coloma i el punt culminant de la Festa Major d’Hivern.

El 31 de desembre, la diada de la patrona, esdevé el punt central de la Festa. Al matí (12.00), hi haurà una ballada de sardanes a la plaça de la Vila, amb la Cobla Contemporània, organitzada pel Patronat pro Aplec i Amics de la Sardana. A la tarda (19.00) se celebrarà una cercavila de gegants i capgrossos, que sortirá des de la plaça de l’Església i recorrerà els carrers cèntrics fins a la plaça Manent. L’organització és a càrrec de la Colla de Gegants i hi participaran els Grallers. Tot seguit serà el torn dels dimonis i del foc.

El correfoc (20.00), organitzat per la Colla Vella de Diables, completarà aquest itinerari: pl. de l’Església, pg. Mossèn Jaume Gordi, c. Rafael Casanova, c. Major, c. Dalt de la Ciutadella, c. Pare Benet, c. Ciutadella, c. Santa Coloma, c. Major, c. Sant Domènech i jardí de Can Sisteré.

Després, us convidem a acomiadar el 2016 davant l’Ajuntament amb el so de les dotze campanades. L'animació prèvia a càrrec d'Itziar Castro i Elías Torrecillas començarà a les 23:30 hores, i després de menjar els raïms a la plaça, hi haurà música de ball primer amb el DJ colomenc Fabyán Salvador i després amb els DJ's de Tour 40, de Los 40 Principales, Adrià Ortega i Sergi Sánchez.