Alimentació i nutrició del Brasil al Campus de l'Alimentació

El Campus de l'Alimentació de la UB a Santa Coloma acull del 4 al 7 de març conferències i tallers sobre la gastronomia d'aquest país.

El programa formatiu "Alimentació i Nutrició al Brasil" arriba al Campus de l'Alimentació de Santa Coloma ubicat al recinte universitari de Torribera. El  dilluns 4, a les 12.30, s'inauguren aquestes jornades gastronòmiques a la Sala de les Voltes de l'Edifici de l'Administració (La Masia). Després de la benvinguda del director del Campus de l'Alimentació, Màrius Rubiralta, s'impartiran les conferències" Patró alimentari i ingesta de nutrients a Brasil. Comparació amb Espanya" (12.45) , a càrrec de Filasmonique de Moura (investigadora visitant, Departament de Nutrició i Bromatologia de la UB) i "La biodiversitat vegetal i la seva relació amb la nutrició i les línies de recerca i desenvolupament en la nutrició del Brasil" (13.15), a càrrec de Geórgia Soares (investigadora visitant, Institut de Neurociències de la UAB). L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. Si es desitja un certificat d'assistència a les conferències, podrà sol.licitar-lo mitjançant un formulari al final de l'acte.

Tallers gastronòmics

La Sala de la Cuina de La Masia acollirà, de la seva banda, el taller gastronòmic on es mostrarà la riquesa i diversitat gastronòmica del Brasil i els principals plats tradicionals. Anirà a càrrec de la chef Silvana Costa. El mateix taller es realitzarà en dates diferents:

  • Dimarts 5 de març, de 10:30 a 12:30 hores
  • Dimecres 6 de març, de 9:30 a 11:30 hores
  • Dijous 7 de març de 17:30 a 19:30 hores

Les sessions són gratuïtes però degut a que les places disponibles per al taller són limitades, és precís sol.licitar la inscripció al correu: gma.ub@gmail.com.