Així arrenca la Festa Major

Aquest divendres 2 comença la Festa Major d'estiu amb el pregó del fotoperiodista Samuel Aranda i una nit marcada per la música de Los Chichos i l'aportació dels colomencs Javi Jareño i Los Chochos.

El repic de les campanes de l'Església Major, a les 19h, dóna aquest divendres 2, el tret de sortida a la Festa Major d'Estiu de la nostra ciutat. Tot seguit, la primera nota de color la posarà als carrers de Santa Coloma el seguici inaugural que sortirà de la mateixa Església Major a les 19:30 hores.

El fotoperiodista colomenc Samuel Aranda serà l'encarregat de fer el pregó des del balcó de l'Ajuntament, a les 21 hores. Aranda és un compromès, prestigiós i multi premiat professional que ha retratat la immigració, els conflictes bèl·lics en orient i les crisis humanitàries dels últims anys. A Santa Coloma, va exposar part de la seva obra en una molt visitada i magnífica exposició al Centre d'Art de Can Sisteré.

En acabar el pregó de Samuel Aranda, a l'escenari de la plaça de la Vila, la Colla de Trabucaires de Santa Coloma de Gramenet donaran el toc d'inici. I la celebració institucional clourà amb la tradicional recepció a les entitats als jardins de Can Roig i Torres a les 22:00 hores.

Al parc d'Europa a partir de les 21:00h primera nit del festival de música independent FISC Sintonitzza amb León Benavente, Mucho, Cala Vento, Big Ok i Dead parties. Concert del cantautor local Javi Jareño i de Doctor Prats, al Fondo, a la Plaça del Rellotge a partir de les 22:00 hores. A les 23:00 hores, el talent musical local al CRJ Mas Fonollar amb els guanyadors del concurs Santako Sound, La Bambula, acompanyats de The Grassland Sinners.

Aquesta nit presentarà també el privilegi de gaudir a la plaça de la Vila, a partir de les 23 hores, d'uns clàssics per a tota una generació: Los Chichos. El trio de rumba més popular dels últims 40 anys arriba a Santa Coloma amb tota la força de la nostàlgia i més actuals que mai. Los Chichos són barri, ciutat, sentiment, rumba i història viva. La festa seguirà amb el grup colomenc Los Chochos, una quadrilla d’artistes i amics que han fet seves les grans bandes dels 80 i 90; i clourà la festa el DJ Fabyan Salvador.

*MOBILITAT - S’allargarà l’horari de les escales i rampes mecàniques fins a la mitjanit -les 12:00 hores de la nit- durant els dies de Festa Major per tal de millorar la mobilitat de tota la ciutadania de Santa Coloma