Afectacions en el servei a la Línia 9 i 10 de metro per les proves prèvies a la posada en servei de l'estació de Santa Rosa

L’horari del servei de metro a l’L9/L10 queda restringit el 16, 17, 23, 24 i el 29 d'agost, a causa de les proves de circulació de trens que s’han de dur a terme prèviament a la posada en servei de l’estació de Santa Rosa. Els trens funcionaran fins les 22.00 i un servei d'autobusos completarà l'horari.

D'Callaos

La Troba Kung-Fu

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha informat que les proves de circulació dels trens automàtics que s’han de dur a terme abans de la posada en servei de l’estació de l’L9/L10 de Santa Rosa, obligaran a restringir l’horari habitual d’aquesta línia en tots dos ramals durant 5 dies del mes d’agost. Concretament, els dies 16 i 17, 23 i 24, i 29 d’agost.

En aquest sentit, el servei finalitza dues hores abans de l’habitual, a les 22.00 hores en comptes de a les 00.00 hores, entre Can Zam i La Sagrera, d’una banda, i entre Gorg i La Sagrera, de l’altra. Per minimitzar les molèsties als viatgers, durant les dues hores que no es presti servei de metro, s’habilitarà un servei d’autobusos amb parada a cada una de les estacions afectades i que funcionarà amb el mateix horari del metro.

L'estació de Santa Rosa

La Generalitat de Catalunya informa que la interrupció parcial del servei permetrà comprovar el correcte funcionament del sistema de circulació automàtica dels trens efectuant parada a l’estació de Santa Rosa, que es posarà en servei el proper mes de setembre.

Aquesta estació se situa al ramal de Santa Coloma, entre les estacions de Can Peixauet i Fondo. La seva execució ha implicat la transformació d’una àrea anteriorment destinada a habitatges en una gran plaça d’ús públic (Santa Rosa), la qual cosa ha dilatat la seva posada en marxa respecte de la resta d’estacions d’aquest tram.