50è aniversari de l'atletisme a la ciutat

La comissió organitzadora d’aquesta efemèride ha convocat un concurs, obert a tothom, per al disseny del logotip commemoratiu dels 50 anys.

El proper 8 d'octubre es compliran els 50 anys de la fundació del club Atlétiko Santa Coloma, punt de partida de mig segle d'atletisme a la nostra ciutat. Amb l’objectiu de commemorar aquesta efemèride, els atletes i clubs de Santa Coloma de Gramenet volen organitzar una exposició temàtica dels 50 anys de l'atletisme a la ciutat, incloent la història comuna de tots els clubs que han existit a Santa Coloma de Gramenet: des de l’Atlétiko Santa Coloma i Corredors de Fons, passant actualment per la Unió Colomenca d’Atletisme, CIESC - Domingo Catalán i Vigía Trail.

Abans però la comissió organitzadora d’aquest 50é aniversari convoca un concurs, obert a tothom, per al disseny del logotip commemoratiu. Cada participant podrá presentar un màxim de tres propostes originals que no hagin estat presentades en cap altra convocatòria. Consulteu aquí les bases completes.
El termini d’admissió dels treballs finalitzarà el proper 25 de setembre a les 12.00 i s’hauran de lliurar a Silvia Morcillo a la seu de l’Institut Municipal d’Esports (IME) a la plaça Manent s/n.
La resolució per part del jurat es farà el 2 d’octubre i la proclamació del guanyador el dia 8 a les Pistes d’atletisme Antonio Amorós, tot coincidint amb la presentació oficial dels actes de celebració del 50è aniversari de l’atletisme a Santa Coloma de Gramenet.