48a. edició del Cros Antonio Amorós

Aquesta prova atlètica se celebrarà el proper diumenge 17 de novembre a les pistes d’atletisme Antonio Amorós i al circuit creat a l’efecte al parc metropolità de Can Zam.

Enguany, Santa Coloma de Gramenet tornarà a acollir l’entranyable esperit que aplega la celebració d’una prova atlètica de cros. Al recinte firal de Can Zam i Camp d’atletisme tornarem a retrobar-nos amb un dels esdeveniments més importants del calendari esportiu comarcal: el Cros Antonio Amorós.

El Cros Amoròs, que organitza la Unió Colomenca d’Atletisme amb la col·laboració de l’Ajuntament, destaca, entre els diversos cros que es fan a Catalunya, per la seva alta participació d’escolars; enguany, s’espera superar la xifra de mil cinc-cents nens i nenes de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

Més de 2000 corredors i corredores donaran color a la matinal atlètica. Des de les 9’00 del matí, la Unió Colomenca d’Atletisme ha programat les diferents curses. Com sempre, el seu punt àlgid es viurà amb el tret de sortida de les curses més petites al voltant de les 13’30 hores.

Alhora, també tot el bo i millor del Cross català serà present a Santa Coloma. Fins a data d’avui, s’estan realitzant els últims detalls per portar al recinte firal de Can Zam a atletes del rànquing català  i comarcal.