18a edició del "Voluntariat per la llengua"

L'objectiu del programa és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català que el puguin practicar en un context real i relaxat.

El Centre de Normalització Lingüística L’Heura organitza una nova edició del “Voluntariat per la llengua”. Podeu apuntar-vos-hi fins al 9 de març. Per fer de voluntari només cal parlar habitualment català i disposar d’una hora per setmana, durant unes deu setmanes. Per fer d’aprenent només cal parlar una mica en català i voler millorar-lo.

Més informació, al telèfon 93 468 40 48, a l’adreça electrònica vxl.heura@cpnl.cat i a la rambla Sant Sebastià, 98-100, 5a planta.

Practicar el català

L'objectiu del programa "Voluntariat per la llengua" és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

Qui pot ser voluntari o voluntària?

Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment. No es demana cap titulació, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en català amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians.
Si voleu participar en el programa us heu de donar d’alta i emplenar el formulari que trobareu aquí.

Qui pot ser aprenent o aprenenta?

Totes les persones majors d’edat que ja tenen un mínim coneixement del català, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen agafar fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.