Xerrades sobre memòria històrica al Museu

El proper dimarts 27 de gener farà setanta anys de l’entrada de les tropes franquistes a Santa Coloma (1939-2009). Dintre del projecte de la Memòria Històrica de Santa Coloma, el Museu Torre Balldovina ha organitzat dues xerrades. 

La primera tindrà lloc el dimecres 28 de gener, a les 19 h, sota el títol “Del Llobregat al Besòs. L’ocupació de Barcelona”, a càrrec de JORDI AMIGÓ, historiador. I la segona el dijous 29 de gener, també a les 19 h, amb el títol “Memòria i història. Algunes reflexions envers la recuperació de la memòria social”, a càrrec de DINO DI NELLA, coordinador i investigador del Grup Copolis - Benestar, Comunitat i Control Social de la Universitat de Barcelona.

Aquestes xerrades van lligades també a l’exposició de fotografies de Rosa Barenys sobre la Batalla de l’Ebre “Silencis trencats” que es pot visitar al Museu fins a l’1 de febrer dintre de l’horari habitual (tardes: de dimarts a dissabte, de 18 a 20.30 h; matins: dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h). Per a més informació us podeu adreçar al Museu Torre Balldovina, plaça de Pau Casals, s/n; tel. 93 385 71 42.